Καλώς ορίσατε στην RSA

H RSA ιδρύθηκε το 2002 με την μορφή Τεχνικής εταιρείας. Το 2003 δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στα μηχανικά συστήματα στάθμευσης με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ράμπας διπλασιασμού θέσης υδραυλικού τύπου.
Η εξέλιξη αυτοτελών συστημάτων πολλαπλασιασμού θέσεων στάθμευσης για τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς είναι πλέον σε πλήρη εφαρμογή με την συνεργασία του Ιταλικού οίκου OMER SpA.

Στην συνέχεια το 2004 σε συνεργασία με τον οίκο IML Group  δημιούργησε το πρώτο πιλοτικό αυτόματο σύστημα διαχείρησης οχημάτων στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Το σύστημα σχεδιάστηκε, τοποθετήθηκε και λειτούργησε δοκιμαστικά για ένα περίπου χρόνο. Σε αυτό το διάστημα οι τεχνικοί της εταιρείας τροποποίησαν και επαναπροσδιόρισαν την λογική του μηχανισμού ώστε να είναι απλό στην χρήση του και εφαρμόσιμο για τα δεδομένα της Ελληνικής Αγοράς.
Σήμερα η
RSA  έχει κατασκευάσει αρκετά έργα σχετικά με τα συστήματα στάθμευσης και έχει αποκτήσει μία τεχνογνωσία ικανή για την επίλυση και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών της.


  Τελευταία Έργα μαςΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 180 ΘΕΣΕΩΝ ...

Μάθετε περισσότερα εδώ
  Συνεργαζόμενες Εταιρείες
  Εφαρμογές Μηχανικών Συστημάτων

Τα μηχανικά συστήματα στάθμευσης βρίσκουν εφαρμογή στις περιπτώσεις όπου ο διαθέσιμος χώρος για χρήση στάθμευσης είναι περιορισμένος ή ακόμη υπάρχουν ιδιομορφίες που δεν επιτρέπουν την υλοποίηση συμβατικών μεθόδων.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για την επιλογή των αυτομάτων συστημάτων είναι η ασφάλεια των αυτοκινήτων.
Στην αυτόματη διαχείρηση το αυτοκίνητο τοποθετείται από τον ιδιοκτήτη του και ασφαλίζεται. Τα κλειδιά δεν παραμένουν στον χώρο στάθμευσης και δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα μικροατυχημάτων μεταξύ των αυτοκινήτων.

        Μάθετε Περισσότερα εδώ
  Εφαρμοσμένες Τεχνολογίες


H RSA κατασκευάζει και εγκαθιστά μηχανικά συστήματα στάθμευσης μέσα από την εφαρμογή όλων των σύγχρονων τεχνολογιών.

Μάθετε Περισσότερα εδώ
  Πιστοποιητικά της RSA

Ο τομέας είναι υπό κατασκευή.

Μάθετε Περισσότερα εδώ