Εφαρμοσμένες Τεχνολογίες

 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛΥΩΡΟΦΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛΥΩΡΟΦΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
   
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛΥΩΡΟΦΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥΤα μηχανικά συστήματα ταξινομούνται ανάλογα με τον τύπο των αυτοματισμών που διαθέτουν όπως επίσης και και με τον βαθμό ευκολίας χρήσης και ταχύτητας που προσφέρουν.

Ο έξυπνος σχεδιασμός με την παράλληλη επιλογή του κατάλληλου τύπου οδηγεί πάντοτε στην οικονομικότερη και ασφαλέστερη από λειτουργικής άποψης λύση του προβλήματος στάθμευσης.

Το βασικό στοιχείο για την εφαρμογή των μηχανικών συστημάτων στάθμευσης είναι η απλούστευση της διαδικασίας, η ασφάλεια, η ταχύτητα, η μείωση ρύπων ειδικώτερα σε κλειστούς χώρους καθώς και η εκμετάλευση χώρων που δύσκολα θα χρησιμοποιούνταν με τα συμβατικά συστήματα.
Κάθε σύστημα σχεδιάζεται από τους μηχανικούς μας και η εφαρμογή του υλοποιείται με τα πλέον εξελιγμένα υλικά της σύγχρονης τεχνολογίας.  

 
<< Επιστροφή
 

  Τελευταία Έργα μαςΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 180 ΘΕΣΕΩΝ ...

Μάθετε περισσότερα εδώ
  Συνεργαζόμενες Εταιρείες
  Εφαρμογές Μηχανικών Συστημάτων

Τα μηχανικά συστήματα στάθμευσης βρίσκουν εφαρμογή στις περιπτώσεις όπου ο διαθέσιμος χώρος για χρήση στάθμευσης είναι περιορισμένος ή ακόμη υπάρχουν ιδιομορφίες που δεν επιτρέπουν την υλοποίηση συμβατικών μεθόδων.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για την επιλογή των αυτομάτων συστημάτων είναι η ασφάλεια των αυτοκινήτων.
Στην αυτόματη διαχείρηση το αυτοκίνητο τοποθετείται από τον ιδιοκτήτη του και ασφαλίζεται. Τα κλειδιά δεν παραμένουν στον χώρο στάθμευσης και δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα μικροατυχημάτων μεταξύ των αυτοκινήτων.

        Μάθετε Περισσότερα εδώ
  Εφαρμοσμένες Τεχνολογίες


H RSA κατασκευάζει και εγκαθιστά μηχανικά συστήματα στάθμευσης μέσα από την εφαρμογή όλων των σύγχρονων τεχνολογιών.

Μάθετε Περισσότερα εδώ
  Πιστοποιητικά της RSA

Ο τομέας είναι υπό κατασκευή.

Μάθετε Περισσότερα εδώ